Hoe help ik je bij je burn-out?

Ik kijk altijd eerst in welke fase van burn-out je zit. Rust creëren en herstellen van energie is een belangrijke eerste stap, waarbij ik je begeleid: hoe doe je dat?

Ik leer je ontspanningsoefeningen en ga samen met je op zoek naar ‘energievreters en energiegevers’. Door gesprekken, maar ook door ‘te doen’, leer je ontdekken welke activiteiten je spanning of ontspanning brengen en kun je je eigen herstel beïnvloeden.

Veel mensen in een burn-out ‘komen nergens meer toe’. Daarom is het goed wanneer je in een ritme werkt aan herstel. Ik kijk daarbij naar meer gebieden: goede voeding is belangrijk, evenals beweging en herstel van motivatie en je sociale leven.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

[accordion_slider id=”2″]

Stappen die doorlopen kunnen worden in het traject:

  • Herkennen van stressklachten en bronnen
  • Herstel van energie en fysieke conditie
  • Omgaan met stress en emoties
  • Versterken van zelfvertrouwen
  • Grenzen bewaken en doseren
  • Zicht op ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?’
  • Terugkeer naar werk

Buiten werk je aan binnen

Juist het buiten zijn geeft een extra impuls aan herstel. Daarin komt veel samen: je leert je lijf kennen, maar ook je ‘binnenkant’: wat je bezighoudt of belemmert. Tegelijk leert de natuur je veel over het proces waarin je zit.

Hoe ziet een burn-out coachingstraject eruit?

Burn-out begeleiding zie ik als maatwerk en is afhankelijk van je energieniveau. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen naar wat je nodig hebt en in welke vorm en frequentie.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking